Societatea TGM GROUP EXCLUSIVE, este o societate privata cu capital 100% romanesc, nascuta din dorinta de a schimba mentalitatea asupra calitatii serviciilor, a calitatii cooperarilor si parteneriatelor din piata romaneasca si bineinteles a calitatii materialelor disponibile in industria constructiilor.

Facem aceste lucruri din convingerea ferma ca o schimbare a mentalitatii va duce la prosperitate, pentru noi si pentru societatea in care traim. Urmarind acest scop am facut eforturi pentru a dispune de o gama larga de utilaje, echipamente si instalatii de ultima generatie a caror prezenta este imperativa in orice proiect care necesita tehnologie moderna pentru productia de agregate de balastiera si betoane. Instalatiile folosite pentru productia de betoane sunt complet automatizate, ele functionand dupa retete standard in prepararea diferitelor marci de betoane.

Pentru a dovedii ca dorim sa ne remarcam prin calitate si profesionalism, am hotarat evaluarea societatii din punct de vedere a managementului calitatii iar obtinerea certificatului ISO 9001:2000 atesta faptul ca societatea noastra lucreaza la un inalt nivel de calitate si profesionalism indeplinind cerintele elaborate de organismele Comunitatii Europene in privinta obligatiilor de mediu, a calitatii materialelor obtinute in urma procesarii si a prestarilor de servicii efectuate cu utilajele proprii si cu personalul angajat foarte bine pregatit pentru a face fata oricaror provocari ridicate de lucrarile efectuate.

Societatea isi desfasoara activitatea de productie la baza amplasata in localitatea Maracineni jud. Arges. Cele doua statii de sortare din dotare au o capacitate combinata de prelucrare a balastului de pana la 4000 m3/zi, fapt care ne ajuta sa facem fata cu brio cererii multor societati din domeniul constructiilor civile, industriale si de drumuri.

Deasemenea venim in intampinarea clientilor ce au nevoie de betoane de toate tipurile cu o statie de betoane marca Liebherr, ce asigura o productie maxima de 60 m3/ora, cu o flota de 7 autobetoniere si o pompa de beton de 36 de metri.


  Dotari:
cantechipamentan
2 bucstatie sortare "TEXNOKAT"(2007)
1 buc statie betoane "LIEBHERR" (2008)
3 buc excavatoare "KOMATSU" (2006)
1 buc buldozer "FIAT-HITACHI" (2005)
1 buc incarcator frontal "KOMATSU " (2005)
1 buc incarcator frontal "LG" (2008)
12 buc autoasculante "IVECO 8x4" (2007)
1 buc buldoexcavator "CASE" (2008)
1 buc cilindru compactor "JCB" (2008)
1 buc trailer (2004)
7 buc autobetoniere "MAN" cu LIEBHERR (2008)
1 buc pompa beton 36m "PUTZMEISTER" (Mercedes) (2008)
5 buc cisterne transport bitum "MAN" (2005)
2 buc grup electrogen  
1 buc masina de taiat asfalt  
1 buc masina de taiat beton  
2 buc compactoare manuale  
1 buc compresor 35 KW cu picon  
1 buc aparat topo-laser